Inloggen

SCHOTSE HOOGLANDER VLEES BESTELLEN

De Schotse Hooglanders lopen het hele jaar buiten op de Woeste Grond. De dieren lopen in het natuurgebied voor onderhoud van het gebied en eten intuitief wat goed voor hun is. Het zijn echte kuddedieren met een leider. Als er gekalfd is dan letten de tantes mede op het kalf zodat moeders onbezorgd kan grazen. Deze dieren hebben een gezond dieet en daardoor geen antibiotica of andere medicijnen nodig. Het vlees heeft een mooie intense smaak is gemakkelijk te bereiden. Is jouw favoriete stukje vlees niet op voorraad? Probeer dan eens een ander ras.

€8,72

Magere runderlappen is suddervlees dat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen. Lekker langzaam stoven in de pan of slowcooker.


Verpakt per ± 500 gram, €16,95 per kg

Artikelgegevens

€9,00

Riblappen zijn suddervlees met een mooie marmering, hierdoor worden ze heerlijk smeuïg en zijn ze het snelst te bereiden van alle soorten suddervlees.


Verpakt per ± 500 gram, €17,50 per kg

Artikelgegevens

€22,11

In Brazilië is dit hét vlees (Picanha) voor op de barbecue. Het kan in één stuk, net als roastbeef relatief, relatiefkort gebakken worden of langdurig gestoofd.


Verpakt per 1 stuk, ± 1 kg, €21,50 per kg

Artikelgegevens

€12,83

De naam van de sukadelap is ontleend aan het peesje dat over het midden loopt. Als het vlees gegaard wordt ziet het eruit als gekonfijt fruit: sukade.


Verpakt per ± 500 gram, €24,95 per kg

Artikelgegevens

€11,82

De ribeye is een variant van biefstuk en is één van de populairste biefstuksoorten. Ribeye heeft een duidelijke vetstructuur. Vet zorgt voor een diepere smaak.


Per 1 verpakt, 2 stuks ± 480 gram,

€23,95 per kg

Artikelgegevens

€8,86

Een entrecote is herkenbaar aan het randje vet aan de zijkant. Dit stukje vet geeft de entrecote een lekkere smaak. Entrecote is ook heerlijk op de grill!


Per stuk verpakt, 2 stuks ± 360 gram,

€23,95 per kg

Artikelgegevens

€15,41

Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. Haasbiefstuk wordt ook wel tournedos of ossenhaas genoemd. Dit stukje biefstuk komt van een spier die de vorm heeft van een uitgestrekte haas.

Verpakt per stuk, totaal ± 300 gram, €49,95 ...

Artikelgegevens

€8,72

Stooflap is de doorregen versie van de riblap. Het aanwezige vet geeft de extra smaak. Geschikt voor hachee, goulash en de gerechten die langer moeten stoven.


Verpakt per ± 500 gram, € 16,95 per kg

Artikelgegevens

€8,47

De kogelbiefstuk is een variant van biefstuk en komt uit het zachtste gedeelte - de kogel - van de bovenbil. De kogelbiefstuk is een heerlijk mals en sappig stukje vlees!


Verpakt per stuk ± 275 gram, €29,95 per kg

Artikelgegevens

€9,00

Klapstuk wordt meestal gegeten met hutspot. Klapstuk is rundvlees dat gesneden wordt van de rib. Omdat dit vlees geruime tijd gestoofd moet worden noemt men het ook stoofvlees.


Verpakt per ± 500 gram, €17,50 per kg

Artikelgegevens


Reacties