Inloggen

SCHOONEBEKER SCHAAP

De Schoonebeeker stelt weinig eisen aan zijn voewebshop ssding, verzorging en onderkomen. De jarenlange natuurlijke selectie in ruige terreinen heeft het ras sterk, duurzaam en sober gemaakt. Naast voldoende gras of hooi is bijvoederen nagenoeg overbodig en een eenvoudig schuilhok voor al te barre dagen is voldoende. Het ras is weinig gevoelig voor ziekten en aandoeningen. Daarmee is het een ideaal ras voor mensen die zonder al te veel zorgen mooie en opvallende schapen willen houden. Ook het grote aflamgemak speelt daarbij zeker een belangrijke rol. De Schoonebeekers zijn van de schaapskudde van Orvelte en de schapen gaan op pad met de herder.
€5,75
Chipolata schaap met knoflook. Deze Mediterrane worstjes kan je bakken in de pan, maar ze zijn ook heerlijk op de BBQ. De chipolataworstjes zijn ±70 gr per stuk en zijn per vier verpakt. ± 280 gram, €19,95 per kilo.

Artikelgegevens

€5,13

Er gaat weinig boven een ambachtelijk bereide worst uit ons eigen worstenmakerij. Deze knoflookworst bevat schapengehakt en een fijne kruidenmelange.

Verpakt per 1 ± 250 gram, € 19,95 per kg

Artikelgegevens

€12,29

Schapenstoofvlees is om je vingers bij af te likken. Doordat de schapen heel langzaam groeien heeft dit stoofvlees dezelfde kwaliteit als die van lam.

Totaalgewicht: ± 500 gram

€23,90 per kg

Artikelgegevens

€4,87

Deze schapenburgers kan je buiten op de barbecue bereiden, maar ze zijn ook lekker en vooral makkelijk in de koekenpan te bereiden. Lekker gekruid door onze woeste chef.

Verpakt per 2 ± 250 gram

€18,95 per kg

Artikelgegevens

€5,54

Gehakt is lekker om te verwerken tot hamburgers, gehaktballen en soepballetjes, maar is rul gebakken ook lekker door pasta's, in ovenschotels en in tortilla's.

Totaalgewicht: ± 300 gram

€17,95 per kg

Artikelgegevens

€7,99

Deze schapenkoteletten zijn om je vingers bij af te likken. Doordat de schapen heel langzaam groeien hebben deze koteletten dezelfde kwaliteit als die van lam.

ca. 4-6 stuks

Totaalgewicht: ± 300 gram

€ 25,90 per kg

Artikelgegevens

€5,12

Een ambachtelijk bereide saucijs uit eigen worstenmakerij. Deze saucijzen zijn gemaakt van schapengehakt en een fijne kruidenmelange.

Verpakt per 2 ± 250 gram

€19,95 per kg

Artikelgegevens

€7,39

Shoarmavlees zijn dunne gekruide reepjes schapenvlees. Ze zijn heerlijk om te eten met een pitabroodje als onderdeel van de maaltijd of als tussendoortje.

Totaalgewicht: ± 300 gram

(€ 23,95 per kg)

Artikelgegevens

€7,15

Zelfgemaakte bottenbouillon is een krachtpatser van een bouillon en bevat veel vitaminen en voedingsstoffen. Duurt wel even, maar is erg makkelijk te maken.

Totaalgewicht: ± 1000 gram

(€ 6,95 per kg)

Artikelgegevens

€7,85

Schapenlever is net zo makkelijk te bereiden als runderlever, en het smaakt net zo goed, misschien iets kruidiger. Precies gaar is schapenlever echt heerlijk. ± 4 stuks, totaalgewicht: ± 700 gram

€10,90 p/kg

Artikelgegevens

€1,25

Schapennieren kun je bakken, stoven en koken. Ze kunnen eveneens verwerkt worden tot ragout en andere buitenlandse gerechten zoals kidney pie.

2 nieren, totaalgewicht: ± 175 gram, €6,95 per kg

Artikelgegevens

€1,79

Schapenhart kun je bakken, stoven en koken. Schapenhart heeft een sterke smaak en dus ook geur in de keuken.


Totaalgewicht: ± 200 gram

(€6,95 per kg)

Artikelgegevens


Reacties