Rundersaucijzen met lever

Rundersaucijzen met lever
€3,85
Beschikbaarheid: Op voorraad

Rundersaucijzen met lever
Saucijzen van rundergehakt met lever zijn in onze eigen worstenmakerij ambachtelijke gemaakt van grasgevoerde runderen. Deze saucijzen bevatten 1 deel runderlever, 4 delen rundervlees en Keltisch zeezout.

Verpakt per 2 stuks.
Totaalgewicht 250 gram.
Prijs per kg €15,40.

Bereiding:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de saucijzen en breng dit tegen de kook aan.
  • De saucijzen uit de pan halen en droogdeppen met een stukje keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de saucijzen in de roomboter als het schuim is weggetrokken.
  • Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen.

Ingrediënten:
100% grasgevoerd rundvlees en Keltisch zeezout.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief