Biologische procureurlappen
Procureurlappen zijn lekker om te gewoon te bakken, maar ze zijn ook geschikt voor slow cooking. Door het langzaam garen wordt het vlees mooi rosé en sappig.
Verpakt per stuk.
Totaalgewicht 1 kg, ca 5-8 stuks.
Prijs per kg € 24,95
Ingrediënten:
100% varkensvlees.
NL-BIO-01
Nederlandse Landbouw
Bereiding:
- Haal de procureur uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
- Laat de procureur uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
- Verhit de roomboter in een ruime braadpan.
- Kruid het vlees met zout en peper.
- Bak dan de procureur in 3 minuten aan beide kanten lichtbruin.
- Draai het vuur lager en braad de procureur in 10 tot 15 minuten verder bruin en gaar. Keer ze geregeld.
- Laat de procureur nog even rusten in aluminiumfolie.