Kogelbiefstuk van Limousin
Grasgevoerde kogelbiefstuk is gesneden van de kogel van de bovenbil. De kogelbiefstuk is een heerlijk mals en sappig stukje vlees!
Verpakt per stuk.
Totaalgewicht 300 gram, ca 1-2 stuks.
Prijs per kg € 34,50
Ingrediënten:
100% grasgevoerd rundvlees.
Bereiding:
Haal de steak uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
Laat de steak uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
Kruid het vlees met wat steakkruiden en zout.
De bereidingstijd is afhankelijk van hoe je de steak wilt eten.
|
Kerntemp |
Bereidingstijd per kant |
Bijna rauw |
42-50°C |
± 1,5 min |
Rood |
53-55°C |
± 2 min |
Rosé |
60-65°C |
± 3 min |
Doorbakken |
>70°C |
± 4 min |