Chipolata wild

€5,96
Beschikbaarheid: Op voorraad

Chipolata wild
Deze chipolata van wild is ambachtelijk bereid in onze eigen worstenmakerij. De chipolata’s zijn gemaakt van wilde zwijn, ree en fijne kruidenmelange. De kruidenmelange voor deze chipolata’s is samengesteld door onze Woeste chef-kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

Verpakt per 4 stuks.
Totaalgewicht 280 gram.
Prijs per kg €21,30

Ingrediënten:
Wild zwijn, ree, schapendarm, knoflook, paprika, komijn, nootmuskaat, zwarte peper, ui en Keltische zeezout.

*Allergeen

Bereiding:

  • Haal de chipolata’s uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de chipolata’s en breng dit tegen de kook aan.
  • De chipolata’s uit de pan halen en droogdeppen met een stukje keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de chipolata’s in de roomboter als het schuim is weggetrokken.
  • Bak het chipolata’s ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief