Inloggen

MAINE ANJOU

Hetwebshop ma2 ras stamt uit de Franse provincies Bas-Maine en de Haut Anjou. De runderen zijn geschikt om het hele jaar buiten te verblijven. Deze dieren lopen in het Reestdal, in de winter gaan de ze naar de potstal en worden  bijgevoerd met hooi van het landschap zelf. In culinair Frankrijk en Belgie wordt het Maine Anjou rund vooral gewaardeerd om de vleesstructuur en de smaak. Het vlees is van topkwaliteit, fijn dooraderd met een beetje vet en zeer fijne en malse vezels. Is jouw favoriete stukje vlees niet op voorraad? Probeer dan eens een ander ras.
€25,66

Een entrecote is herkenbaar aan het randje vet aan de zijkant. Dit stukje vet geeft de entrecote een lekkere smaak. Entrecote is ook heerlijk op de grill!

Per 1 verpakt, 2-4 stuks, €24,95 per kg.

Artikelgegevens

€25,66

De ribeye (zesrib) is een variant van biefstuk en is één van de populairste biefstuksoorten. Ribeye heeft een duidelijke vetstructuur. Vet zorgt voor een diepere smaak.

Per 1 verpakt, 2-4 stuks, €24,95 per kg.

Artikelgegevens

€26,68

Sukadelap is het mooiste stooflapje. Het heet zo door het peesje dat over het midden loopt. Als het vlees gegaard wordt ziet het eruit als gekonfijt fruit: sukade.

2 verpakkingen van ±500gr, €25,95 per kg.

Artikelgegevens

€19,02

Riblappen is suddervlees met een mooie marmering, hierdoor worden ze heerlijk smeuïg en zijn het snelst te bereiden van alle soorten suddervlees.

2 verpakkingen van ±500gr, €18,50 per kg.

Artikelgegevens

€18,51

Stooflap is de doorregen versie van de riblap. Het aanwezige vet geeft de extra smaak. Geschikt voor hachee, goulash en de gerechten die langer moeten stoven.

2 verpakkingen van ±500gr, €18 per kg.

Artikelgegevens

€53,42

Haasbiefstuk (Filet pur), ossenhaas of tournedos genoemd is het meest malse biefstukje dat wij kennen. Dit stukje biefstuk komt van een spier die de vorm heeft van een uitgestrekte haas.

Per 1 verpakt, 5-7 stuks, €51,95 per kg.

Artikelgegevens

€31,83

De kogelbiefstuk (kleinhoofd) is een variant van biefstuk en komt uit het zachtste gedeelte - de kogel - van de bovenbil. De kogelbiefstuk is een heerlijk mals en sappig stukje vlees!

Per 1 verpakt, 4-7 stuks, €30,95 per kg.

Artikelgegevens

€18,46

Magere runderlappen is suddervlees dat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen. Lekker langzaam stoven in de pan of slowcooker.

2 verpakkingen van ±500gr, €17,95 per kg.

Artikelgegevens


Reacties