Inloggen
Wij staan persoonlijk garant voor kwaliteit

Het bedrijf - wie staan aan het roer?

Bij ‘De Woeste Grond’ staan twee mensen aan het roer: Eugénie Benda en Léon Stam, daarnaast zijn Harry, Johan en Andre actief in het bedrijf.

Eugénie en Léon brengen beide hun specifieke kwaliteiten in het bedrijf:
  • Léon is chef-kok/slager en verwerkt het vlees in de eigen slagerij.
  • Eugénie houdt zich bezig met de marketing, communicatie en verkoop.

Verbonden aan de woeste grond

Andre Woertink is geboren en getogen op de boerderij in het Reestdal. Eigenaar van het Reestdalrund en vanuit het pittoreske Balkbrug is Andre verantwoordelijk voor het vervoer van ons vee. Andre is onze intermediar tussen de verschillen de natuurboeren en landschappen. Met zijn jarenlange ervaring is hij in staat om de dieren stressvrij te vangen en te vervoeren van en naar gebied en uiteindelijk naar de slachterij.

Twee principes - wat vinden wij belangrijk?

We vinden het belangrijk dat van A tot Z bekend is welke weg een stuk vlees aflegt. We houden de keten klein en hebben alles in eigen beheer. Twee principes staan bij De Woeste Grond hoog in het vaandel: we gooien zo min mogelijk van het dier weg en diverse toevoegingen (vb. E-nummers) vinden geen weg in ons bedrijf. Gewoon, omdat ieder stuk vlees het waard is om van te genieten en de pure smaak van vlees al een genot is voor de smaakpapillen.
Wij staan persoonlijk garant voor de dieren en ons vlees. Zo waarborgen wij een goede kwaliteit en staan wij voor een duidelijke herkomstgarantie. Duurzaam is een woord dat wij vaak gebruiken en een rode draad vormt in ons bedrijf.
Ben je benieuwd naar de omstandigheden waarin onze dieren leven? Of welke voordelen deze omstandigheden opleveren voor de omgeving, de dieren en jezelf? We staan je graag te woord!

Reacties