Inloggen

De Woeste Grond nieuws

Alles wat je over de Woeste Grond wilt weten
1 minute reading time (240 words)

(leerling)slager

Woeste-Slager
Kom jij onze Woeste slagers helpen met het verwerken van authentieke en eerlijke producten zonder toevoegingen van meuk? En ben je bereid een opleiding te volgen aan het SVO en heb je een afgeronde mbo-opleiding op niveau 1, vmbo-, vbo- of lbo-opleiding?Kom jij onze Woeste slagers helpen met het verwerken van authentieke en eerlijke producten zonder toevoegingen van meuk? En ben je bereid een opleiding te volgen aan het SVO en heb je een afgeronde mbo-opleiding op niveau 1, vmbo-, vbo- of lbo-opleiding?

De Woeste Grond is een meukvrije slagerij, dat op een ambachtelijke manier hele dieren verwerkt. In de slagerij maken we alles zelf en jouw dagelijkse bezigheden zal dan ook variëren van het maken worsten tot bereiden van fijne vleeswaren.
Al ons vlees komt van dieren die in de vrije natuur of een diervriendelijk manier hebben geleefd, hierdoor is niet elke dier hetzelfde. En het verwerken van deze dieren vergt echte vakmanschap.
Of heb je al een vakdiploma. Stuur dan je CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten over deze functie? Dan kan je Léon daarover mailen.
Womwommer, worst met komkommer!
Paleobox Mei

Reacties