Inloggen

De Woeste Grond nieuws

Alles wat je over de Woeste Grond wilt weten
1 minute reading time (228 words)

De eerste week in vogelvlucht

Brand-verwoest-slagerij
Het is alweer een week geleden dat onze slagerij met nog acht andere bedrijven tot de grond afgebrand. De brand is begonnen bij een fietsenzaak en sloeg over naar de andere panden. Ons bedrijf met voorraad, apparatuur en inventaris is helaas geheel verloren gegaan. Gelukkig zonder persoonlijke letsel. De Woeste grond is echter diep in het hart getroffen, ondanks alles blijven wij veerkrachtig en staat ons ideaal nog steeds overeind.
De eerste gesprekken met de verzekeraar en andere instanties zijn gevoerd. Ook hebben wij afgelopen dagen heel veel lieve reacties van klanten, vrienden, collega's, leveranciers, bekenden en onbekenden ontvangen. Deze hartverwarmende steun sterkt ons en stemt ons optimistisch om zo snel mogelijk weer door te gaan. Wij willen iedereen hiervoor hartelijk danken.

Wij zijn op zoek naar een permanente locatie voor onze slagerij. In de tussentijd werken we aan een noodscenario om zo snel mogelijk iedereen weer van ons vlees te kunnen voorzien.
Toch zijn er financieel nog wat uitdagingen en daarom is het belangrijk dat jullie ons blijven steunen door vlees te blijven bestellen. Hiervoor hebben wij de webshop weer aangezet, echter in een nog afgeslankte vorm. We werken er hard aan om jullie bestellingen te kunnen leveren. Vooralsnog is de verwachting dat de eerste bestellingen in november zullen worden bezorgd. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte over de voortgang.

Wij danken jullie bij voorbaat voor vertrouwen, steun en begrip.
DE WOESTE GROND: WAJONGER IN EEN KLEIN BEDRIJF
Help ons uit de brand en bestel bij ons!

Reacties