Inloggen

De Woeste Grond nieuws

Alles wat je over de Woeste Grond wilt weten
2 minutes reading time (371 words)

Vrijdag 21-09 De schrik en de eerste gesprekken.......

App
Tjonge.... wat een normale marktdag had moeten zijn werd er eentje met emotie, zakelijke gesprekken, geen slaap en heeeel veel steun van iedereen om ons heen. Wij zijn overstelpt met steun en hulp uit alle uithoeken, hartverwarmend!

Chronologisch hoe de vrijdag ongeveer is gelopen.

00:07 uur Appjes van Johan met "Baas wakker worden". Geïrriteerd pak je de telefoon op en kijk je waarom dat ding afgaat. Shit!! Rolfers staat in de fik! Eus wakker worden. We gaan die mensen opvangen en koffie geven want dit is verschrikkelijk. Eenmaal aangekomen kwam van dit voornemen niets want al snel werd duidelijk dat ons pand ook verloren zou gaan in deze alles verslindende vlammenzee.

Daar sta je dan, je kan alleen maar toekijken hoe 1,5 jaar arbeid in een paar uur tijd door de brand wordt geconsumeerd. Het proces van rouwen en verwerken begint gelijk en met een traan en een beetje "galgenhumor" Lopen wij een beetje rond. Wie lopen er allemaal in de rondte:
Politie, brandweer, Salvage, ondernemers, ramptoeristen, pers, etc. Collega ondernemers die koffie en water verzorgen voor de getroffen ondernemers, echt hartverwarmend.

05:15 uur thuis gekomen met z'n tweeën en met een bak koffie in de hand Facebook door lezen en de webshop dicht zetten. Want we hebben niets meer, geen voorraad, apparatuur niets! Pffft
Wat doen we? ff naar bed dan maar en om 9 uur de verzekering bellen. Naar bed werd het maar slapen ho maar. om 06:00 uur er weer uit en de polis opzoeken. Jeetje wat een berichten op Facebook!

Verzekering gebeld en om 12:00 afgesproken bij de (ver)Woeste Grond. Contra expertise gebeld en ook hij was er om 12:00 uur. Na kennis gemaakt te hebben bij de ravage wat eerst onze slagerij was mochten wij het kantoor van Helena gebruiken van Westen Mode. (Die haar dag vrij op offerde om klaar te staan voor de getroffen ondernemers.)
Zo meneer en mevrouw van de Woeste Grond, jullie zijn goed verzekerd! Onder de indruk van onze veerkracht en positieve instelling kregen wij de toezegging dat ze aan hun kant alle medewerking zullen verlenen.

En na zo'n k*t dag met 12:00 uur onzekerheid over hoe en wat en wanneer voelen wij ons hierdoor gesterkt en gaan vol goede moed het nieuwe avontuur aan. Een nieuwe slagerij!!
Help ons uit de brand en bestel bij ons!
Womwommer, worst met komkommer!

Reacties