Inloggen

BOTTEN & ORGANEN

€9,20

Runderschenkel is het beste stuk vlees van het rund om bouillon van te trekken. Het merg in het bot van de schenkel geeft de bouillon extra kracht. Lekker om te drinken en als basis voor sauzen en soepen.

Totaalgewicht: ± 1000 ...

Artikelgegevens

€6,66

De ossenstaart heeft een specifieke smaak en er kan een krachtige soep gemaakt worden. Wat minder bekend is: je kan er ontzettend lekkere stoofpot van kan maken.


Verpakt per ± 500 gram

€12,95 per kg

Artikelgegevens

€3,58

Rundvleesbouillon dient als basis voor heel veel soorten groente- en vleessoepen. Zelf bouillon trekken kost tijd, maar is erg gezond en bevat veel voedingsstoffen.


Totaalgewicht: ± 500 gram

(€6,95 per kg)

Artikelgegevens

€7,15

Zelfgemaakte bottenbouillon is een krachtpatser van een bouillon en bevat veel  vitaminen en voedingsstoffen. Van bottenbouillon maak je makkelijk sausen of maaltijdsoepen.

Totaalgewicht: ± 1000 gram

(€6,95 per kg)

Artikelgegevens

€2,15

Als je runderlever is dikke plakken niet keihard bakt, maar gewoon precies gaar, dan is runderlever echt heerlijk. En het is tevens een natuurlijke bron van vitamines.


Verpakt per ± 300 gram

€6,95 per kg

Artikelgegevens

€4,29

De rundernier kan op verschillende manier worden gebruikt. Nieren kun je bakken, stoven en koken. Lekker in de ragout of maak er eens een kidney pie van.


Verpakt per ± 600 gram

€ 6,95 per kg

Artikelgegevens

€3,58

In Nederland wordt een runderhart meestal gebruikt als hondenvoer, maar als het op juiste wijze klaargemaakt wordt is runderhart verrassend mals en heerlijk. Het is heel mager vlees.

Verpakt per ± 500 gram

(€ 6,95 per kg)

Artikelgegevens

€15,42

In Nederland wordt de tong hoofdzakelijk als vleeswaren gegeten. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse en wordt tong als hoofdmaaltijd gegeten.

1 tong ± 1370 gram, €10,95 per kg

Artikelgegevens

€5,09

Uitgebakken niervet was een belangrijk product in de keuken van onze grootouders. Niervet is nu weer terug van weggeweest en wordt weer in diverse keukens gebruikt. LET OP: je moet het vet nog zelf smelten.

± 1000 gram

€4,95 per kilo

Artikelgegevens


Reacties